Професионални бои за коса на Лореал без амоняк, проникващи директно в тъканта на косъма и гарантиращи изключително издръжливи и богати цветове.

Изберете професионалните туби боя за коса от каталога и сериите на Лореал.

8.60 лв.
8.60 лв.
Изчерпан продукт
8.60 лв.
8.60 лв.
Изчерпан продукт
8.60 лв.
8.60 лв.

Лореал и професионалния стилист, могат да променят живота ви, като добавят цветове към него! L'Oréal Professionnel, ви дава идеалните професионални бои за коса и споделя с вас тайните на оцветяването, които досега не са били на разположение на никого, като обгръщат всеки косъм по цялата си дължина. Проникваща директно в тъканта на косъма и гарантираща изключително издръжлив траен и богат цвят на всяка боядисана коса.

Благодарение на леката кремообразна текстура съставът на тези бои за коса лесно се нанася и разпределя, а също така перфектно се задържа на повърхността на косата и като допълнение действа идеално против пърхот.
Опитайте боите на Лореал и се насладете на безкрайната сила на дълбокото, благородно и ослепително излъчване на вашата идеално гладка и копринено боядисана коса!

Кои са най-добрите професионални цветове за коса?

Професионална боя за коса, можем да наречем тези, в които един или повече цвята се смесват с агент/оксид, който ги окислява в правилните пропорции за постигането на опреден нюанс. Те се определят от стилиста въз основа на състоянието на косата на клиента и оригиналния му цвят.

Все повече и жени искат да получат професионален ефект на косата си у дома, без да се налага да отделят време и средства за услугите на професионален фризьор. Големите производители, са взели на предвид този тренд и сега, можете да намерите лесно професионални бои за коса , които са подходящи за използване у дома


Предимства на професионалната боя за коса:

  • нанасянето им не се различава от обикновените бои за коса съдържащи амоняк;
  • съдържат есенциални мастни киселни;
  • подхранват косъма и скалпа;
  • нямат остра миризма;

За единствен едостатък на професионалната боя за коса, е най-вече сравнително високата цена, но не и при нас!!!

Избери от нашия каталог на Лореал боя за коса на най-добрата цена!